Leker'n komplett - med tennisbane!

Leker'n komplett - med tennisbane!

Publisert av Christian Boe Astrup den 24.05.20. Oppdatert 12.06.20.

Leker'n i Grorudveien 95 - gjennom generasjoner sports-og lekeplass på Furuset - er nå komplett med tennisbane. Og åpen for alle spilleinteresserte!

Furuset Vel og Furuset IF er glade for å kunne invitere beboere til å ta i bruk den nye tennisbanen. Alle må ha medlemsskap i Furuset Allidrett IF - det koster 100 kr. per år. I første omgang får alle muligheter til å spille inntil en time per uke. 


Det var høsten 2019 at hele den gamle lekeplassen fremsto i ny drakt - etter flere år i forfall. I 2013 tok Furuset Vel ved Vidar Noreng initiativ til å organisere en opprusting av plassen. Noreng fikk med seg representanter for Bydel Alna, Oslo kommune, Bydelsrusken, OBOS og Furuset Idrettsforening.  Som et resultat av initiativet ble det inngått en samarbeidsavtale mellom bydelen og Furuset Vel med rehabilitering og fremtidig vedlikehold som formål. Mange søknader, samtaler og innspill sikret finansiering, med bidrag fra bydel, kommune, Goruddalssatsningen, statlige spillmidler og OBOS førte til at prosjektet ble endelig landet. Ikke minst takket være innsatsen fra Furuset Vel, med Hege Ajer Petterson og Vidar Noreng i spissen. 

Resultatet - en fiks ferdig, og flott lekepark. Og tennisbane!